Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Amerika! Visszaintegetsz?" by Trembácz Éva * eBook PDF Kindle ePub Free

Amerika! Visszaintegetsz?

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Amerika! Visszaintegetsz?
  • Author : Trembácz Éva
  • Release Date : January 25, 2014
  • Genre: Contemporary,Books,Romance,
  • Pages : * pages
  • Size : 2237 KB

Description

„Szokatlan útikönyvet tart kezében a kedves olvasó. A könyv az érzékletes útleírást ötvözi egy fiatal magyar nő érzelmi és szakmai útkeresésével az óceán túloldalán, az Egyesült Államokban. A harmincas évei elején járó hősnő úgy érzi, eleget kísérletezett már önmagával, szeretné megtalálni élete „középpontját” a munkában és a szerelemben egyaránt. Járt már zarándokúton és kolostorban, próbálkozott ezoterikus jóslatokkal és kártyával, igyekezett ráhangolódni a „Mindenség” termékeny áramlataira. Emellett talpraesett teremtés, aki két lábbal áll a Földön, csak éppen mintha egészen idáig elkerülte volna a szerencse. – Vagy mégsem? 


A könyv akkor kezdődik, amikor hősnőnk éppen Amerikába indul egy hasonló korú fiúhoz, akivel Budapesten találkozott egy internetes társkereső segítségével. Itthon jól megvoltak, és a fiú meghívta hazájába, de a lány, egyelőre, nem tudja, valóban a tengeren túl várja-e az a biztos alap, amit annyira keres: a munkája, a szerelme, a jövője. 


A válasz megtalálásáig hosszú út vezet: meg kell birkóznia a „kultúrsokkal”, a munkakereséssel, majd a munkahelyi ártalomnak is felfogható kolléganővel, a honvággyal, a megszokott barátok hiányával. Ki kell ismernie magát abban a világban, ahol minden másképp működik, mint idehaza. Amerika mindennapjait az odavetődött magyar lány szemszögéből ismerjük meg. Ezzel párhuzamosan a főhős barátnőjének szerelmi története bontakozik ki, sok-sok humorral, iróniával megspékelve, nagyon átélhető, magával ragadóan személyes formában. 


Sodró történet, amely még a végén is tartogat meglepetést... 


Akár amerikai útikönyvet, akár mai szerelmi regényt keres az olvasó, esetleg az önmegvalósításhoz hasznos jó tanácsokat: nem fog csalódni.” 


-Abody Rita író, szerkesztő 


Trembácz Éva Zsuzsanna 1972-ben született Nyíregyházán. A debreceni Kossuth Lajos Tudományegyetem angol–német szakán végzett, majd a budapesti Radisson Béke Hotel értékesítési osztályán kezdett el dolgozni. Másoddiplomáját a Budapesti Gazdasági Főiskolán Public Relations specialistaként szerezte. Ezt követően nyolc évig foglalkozott marketingkommunikációval reklám- és PR-ügynökségeknél, valamint a Budapest Marriott Hotel PR-menedzsereként. 2007-ben Washingtonba költözött, ahol a történelmi hangulatot árasztó Willard Intercontinental Hotelben helyezkedett el. 2008-tól három éven át Pekingben élt, ahol kormányzati szektorban humán erőforrás (HR) területen dolgozott, és kommunikációs tapasztalatát önkéntes marketing- és PR-tanácsadóként egy hátrányos helyzetű gyerekeket támogató alapítványnál hasznosította. 2011-től másfél éven át Szenegál fővárosában, Dakarban dolgozott HR területen. Kulturális különbségeket, kínai, amerikai és szenegáli szokásokat bemutató cikkei a Nők Lapja Évszakokban és a Hello Baby! magazinban jelentek meg. 2013-tól férjével és kislányával Washington D.C.-ben él. 


A szerző a könyvből származó bevételét az Alkossunk Várost Alapítványnak adományozza, amely nyíregyházi hátrányos helyzetű gyerekek támogatásával foglalkozik.


PDF Ebook Download "Amerika! Visszaintegetsz?" Online ePub Kindle